Spicy oriental rub
Zwagers

Spicy oriental rub

Een verrijking van de maaltijd!

Spicy Oriental rub is een pittige mix van kruiden en specerijen waarmee je het vlees inwrijft. Lekker bij filetlapjes, maar ook lekker op een kalfsschnitzel, entrecôte of lamsburger.
Terug



Spicy Oriental Rub 25g
Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ingrediëntendeclaratie: suiker, koriander, quinoa, gember, chilipeper, zout, ui, knoflook,
kurkuma, peterselie, raapolie, komijnzaad, bieslook, basilicum, peper, citroengras, natuurlijk aroma.

Gekoeld bewaren bij max. 7°C.
Na openen beperkt houdbaar.
Niet geschikt om thuis in te vriezen.


Zwagers


Zwagers


Linzenstoof met ‘Spicy Oriental rub’ filetlapjes

Ingrediënten 4 personen

  • 4 varkensfiletlapjes à 100g
  • 1x Zwagers Spicy Oriental rub
    Voor de linzenstoof:
  • 1 takje rozemarijn
  • 4 takjes tijm
  • 1 el boter
  • 400 g linzen uit pot of blik
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 2 preien
  • 1 winterpeen
  • 2 el mosterd
  • 500 ml water
  • 1 kippenbouillonblokje

Bereidingswijze linzenstoof

Spoel de linzen af en laat uitlekken in een zeef. Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de prei over de lengte en snijd de prei in halve ringen. Schil en snijd de winterpeen in blokjes.
Doe een scheut olijfolie in een wokpan. Voeg de linzen, prei, winterpeen, uien, knoflook, mosterd en de rozemarijn en tijm toe aan de pan. Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en roer af en toe. Laat met de deksel op de pan circa 8 minuten rustig pruttelen.

Bereiding filetlapjes met spicy oriental rub volgens verpakking.


Zwagers

Print this pageEmail this to someone