Roast rub
Zwagers

Roast rub

Een verrijking van de maaltijd!

Roast rub is een mix van kruiden en specerijen waarmee je het vlees inwrijft. Lekker bij bieflapjes. Ook lekker op een speklapje, karbonade of op lamskoteletjes.
TerugRoast Rub
Mix van kruiden en specerijen 25g.
Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ingrediëntendeclaratie: knoflook, zout, 
rozemarijn, ui, tijm, oregano, peterselie, peper, raapolie, salie, majoraan.

Ten minste houdbaar tot: zie zijkant, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar. Niet geschikt om thuis in te vriezen. Verpakt onder beschermende atmosfeer.


Zwagers


Zwagers


Spinazie-prei risotto met een ‘roast rub’ bieflapje

Ingredienten 4 personen

1x Zwagers roast rub
4 bieflapjes
Voor de risotto:

  • 1 prei
  • risotto (500g)
  • 500g wilde spinazie
  • olijfolie
  • 1 pot groentefond
  • 200g Parmezaanse kaas
  • 2 eieren, broodkruim

Bereidingswijze risotto

In wok wat olijfolie verhitten, prei in dunne ringen aanzetten in de olie. Vervolgens pan met weinig water opzetten met de gewassen wilde spinazie. Laat de spinazie in 5 min. slinken. De geslonken spinazie in reepjes snijden en wegzetten. Aan de olie met prei, de risottorijst toevoegen. Even roerbakken. Een pot groentefond in pannetje opwarmen 50% water erbij. Risotto afmaken door te koken in de groentefond (lepel voor lepel toevoegen aan de risotto/prei. Als de risotto bijna af is de reepjes spinazie en veel geraspte Parmezaanse kaas erdoor doen. Beetje peper om het af te maken. Dan risotto, prei-spinaziemengsel in ingevette ovenschaal met wat broodkruim op de bodem. Mooi gladstrijken, daarover geklopte eieren en broodkruim. 40 minuten in de oven op 200 graden.

Bereiding bieflapjes met roast rub volgens verpakking.


Zwagers

Print this pageEmail this to someone