Piri-Piri marinade
Zwagers

Piri-Piri marinade

Een verrijking van de maaltijd!

Een licht pittige strijkmarinade van rode peper. Lekker bij gehaktballetjes, maar ook lekker op een sucadelapje, varkenssaté of rosbieflapje.
Terug



Piri-piri marinade 50g
Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ingrediëntendeclaratie: zonnebloemolie, groene peper, 13.5% rode peper, knoflook,
gegrilde paprika, olijfolie, ui, selderij, zout, oregano, zwarte peper, komijn, voedingszuur: melkzuur, citroenvezels.

Gekoeld bewaren bij max. 7°C.
Na openen beperkt houdbaar.
Niet geschikt om thuis in te vriezen.


Zwagers


Zwagers


Rucolastamppot met piri piri gehaktballetjes

Ingrediënten 4 personen

  • 12 (voorgedraaide) gehaktballetjes (ca. 400g gehakt)
  • 1x Zwagers Piri Piri marinade
    Voor de rucolastamppot:
  • 1,2 kg kruimige aardappels
  • 100 ml halfvolle melk
  • 25 g boter
  • 150 g rucola
  • 2 el crème fraîche (bekertje)
  • 100g pecorino kaas

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in 20 min. gaar. Doe ze na het afgieten terug in de pan.
Voeg de melk en boter toe aan de aardappelen en stamp tot puree.

Zet de pan op laag vuur en meng de rucola er in delen door. Schep de crème fraîche erdoor, voeg de geraspte pecorino kaas toe en breng op smaak met een beetje peper.

Bereiding gehaktballetjes met de Piri Piri marinade volgens verpakking.


Zwagers

Print this pageEmail this to someone