Peper-roomsaus
Zwagers

Peper-roomsaus

Een verrijking van de maaltijd!

Een verse, romige, warme saus met peper. Lekker bij biefstuk, maar ook lekker met varkenshaas, een speklapje of rundervink.
Terug



Peper-roomsaus 200g
Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ingrediëntendeclaratie: water, magere melk, 6.3% room, gemodificeerd maïszetmeel, 1.5% roompoeder, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (raapzaad, maïs), zout, gekarameliseerde suiker, ui, maïszetmeel, kruiden en specerijen (0.08% peper), voedingszuur: citroenzuur, palmolie (gedeeltelijk gehard), conserveermiddel (E202).

Gekoeld bewaren bij max. 7°C.
Na openen beperkt houdbaar.
Niet geschikt om thuis in te vriezen.


Zwagers


Zwagers


Biefstuk met peper-roomsaus en doperwtenpuree

Ingrediënten 2 personen

  • 2 biefstukjes van ca. 100g per stuk
  • 200g Zwagers verse peper-roomsaus
    Doperwtenpuree:
  • 25 g boter
  • 2 bosuitjes in ringetjes
  • 1 pak diepvries doperwtjes (450 g)
  • 3 eetlepels crème fraîche
  • ca. 2 takjes verse basilicum

Bereiding doperwtenpuree

Smelt de boter in een pan en schep de uiringetjes en de doperwten erdoor. Voeg een klein scheutje water toe en smoor de doperwtjes in ca. 10 minuten zachtjes gaar. Pureer de doperwtjes in de keukenmachine. Doe de doperwtenpuree terug in de pan en roer de crème fraîche erdoor. Voeg zout en peper toe en warm het geheel nog even zachtjes door. Schep de gescheurde basilicum er op het laatste moment door.

Bereiding biefstuk en peper-roomsaus volgens verpakking.


Zwagers

Print this pageEmail this to someone