Paddenstoelensaus
Zwagers

Paddenstoelensaus

Een verrijking van de maaltijd!

Een verse, romige, warme saus met paddenstoelen. Lekker bij varkenshaas, maar ook lekker met biefstuk, een schnitzel of varkensfiletlapje.
Terug



Verse Paddenstoelensaus 200g
Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ingrediëntendeclaratie: water, 20% champignon, magere melk, room, gemodificeerd maïszetmeel, 2.5% stokzwammetjes, maïszetmeel, ui, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (raapzaad, maïs), zout, kruiden en specerijen, knoflook, conserveermiddel (E202), palmolie (gedeeltelijk gehard).

Gekoeld bewaren bij max. 7°C.
Na openen beperkt houdbaar.
Niet geschikt om thuis in te vriezen.


Zwagers


Zwagers


Varkenshaas met paddenstoelensaus, röstirondjes en haricots verts gerold in pancetta

Ingrediënten 2 personen

  • 200g varkenshaas
  • 200g Zwagers verse paddenstoelensaus
  • 8 röstirondjes (diepvries)
  • 150g tot 200g verse haricots verts
  • 6 plakjes pancetta

Bereiding haricots verts

De puntjes van de haricots verts verwijderen, de haricots verts goed wassen en vervolgens 4 minuten stomen/koken. Daarna wikkel je de pancetta om de haricots verts (in totaal 6 ‘pakketjes’) en bak je de ‘pakketjes’ nog even om en om in een koekenpan (ca. 2 min. per kant).

Bereiding varkenshaas, röstirondjes en paddenstoelensaus volgens verpakking.


Zwagers

Print this pageEmail this to someone