Mango-curry chutney
Zwagers

Mango-curry chutney

Een verrijking van de maaltijd!

Een fruitige chutney van mango en curry. Lekker bij braadworst, maar ook lekker bij een lamsburger, hert of eendenborst.
Terug



Mango-curry chutney 110 g
Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ingrediëntendeclaratie: suiker, 29.4% mango, water, 5% gebakken ui, rozijnen (bevat sulfiet), witte wijnazijn, gember, sambal, kerriepoeder (bevat selderij), zout, gemodificeerd maïszetmeel, zonnebloemolie, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, conserveermiddel (E202), anti-oxidant: ascorbinezuur, voedingszuur: citroenzuur.

gekoeld bewaren bij max. 7°C.
Na openen beperkt houdbaar.
Niet geschikt om thuis in te vriezen.


Zwagers


Zwagers


Andijviestampot met Mango-Curry braadworst

Ingrediënten 4 personen

  • 4 braadworsten
  • 1x Zwagers Mango-Curry chutney
    Voor de andijviestamppot:
  • 1,2 kg kruimige aardappels
  • 100 ml halfvolle melk
  • 25 g boter
  • 500 g andijvie
  • 2 el crème fraîche (bekertje)
  • 4 zongedroogde tomaatjes (pot) in stukjes gesneden
  • 100g Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in 20 min. gaar. Doe ze na het afgieten terug in de pan.
Voeg de melk en boter toe aan de aardappelen en stamp tot puree. Zet de pan op laag vuur en meng de andijvie er in delen door. Schep de crème fraîche erdoor, voeg de zongedroogde tomaatjes en de geraspte Parmezaanse kaas toe en breng op smaak met een beetje peper.

Bereiding braadworst met Mango-Curry chutney volgens verpakking.


Zwagers

Print this pageEmail this to someone