Indian Garlic sauce
Zwagers

Indian Garlic sauce

Een verrijking van de maaltijd!

Een verse saus ‘Indian style’, met knoflook en kerrie. Lekker bij tartaar, maar ook lekker met worstjes, een gehaktbal of gyrosreepjes.
Terug



Indian Garlic sauce 60g
Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ingrediëntendeclaratie: water, raapzaadolie, suiker, citroensap, gemodificeerd maïs- en aardappelzetmeel, azijn, eigeel (scharrel), 1.8% knoflookpoeder, zout, 0.7% kerriepoeder (bevat mosterd), verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, conserveermiddel (E202).

Gekoeld bewaren bij max. 7°C.
Na openen beperkt houdbaar.
Niet geschikt om thuis in te vriezen.


Zwagers


Koud serveren.


Witlofsalade met een tartaartje en Indian Garlic sauce

Ingrediënten 4 personen

  • 4 tartaartjes
  • 1x Zwagers Indian Garlic sauce
    Ingrediënten witlofsalade:
  • 900 gr witlof
  • 4 grote sappige sinaasappels
  • 100 gr walnoten
  • 75 gr zure room
  • 75 gr yoghurt
  • 2 theelepels verse citroensap
  • snufje gemberpoeder

Bereidingswijze

Witlof schoonmaken en in kleine reepjes snijden. Sinaasappels pellen, en de partjes voorzichtig van het velletje ontdoen. In hapklare stukjes snijden.Walnoten in een pan of in de oven roosteren, tot ze lekker gaan ruiken, maar niet verbrand zijn. Zure room, yoghurt, citroensap en gemberpoeder mengen. De dressing met de witlof, sinaasappel en de walnoten mengen en direct opdienen.

Bereiding tartaartjes volgens verpakking. Serveer elk tartaartje met een eetlepel Indian Garlic sauce.


Zwagers

Print this pageEmail this to someone