Citroen-knoflook marinade
Zwagers

Citroen-knoflook marinade

Een verrijking van de maaltijd!

Een frisse strijkmarinade met lekkere stukjes knoflook. Lekker op ribeye steak, maar ook lekker op een runderlapje, rundersaté of beenham.
Terug



Citroen-knoflook marinade
Citroen-knoflook marinade 50g.
Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ingrediëntendeclaratie: 45% knoflook, zonnebloemolie, olijfolie, sjalot, zout, peterselie, rozemarijn, 1.5% citroenschil, salie, zwarte peper, kurkuma, voedingszuur: melkzuur.

Gekoeld bewaren bij max. 7°C.
Na openen beperkt houdbaar.
Niet geschikt om thuis in te vriezen.


Zwagers


Zwagers


Ravioli met broccoli en geitenkaas met een citroen-knoflook ribeye

Ingrediënten 4 personen

  • 4 ribeye’s à ca. 100 g per stuk
  • 1x Zwagers Citroen-Knoflook marinade
  • 600 g broccoli
  • 400 g ravioli (bijv. 4 kazen)
  • 2 tenen knoflook
  • 25 g verse Italiaanse kruiden (bakje)
  • 2 el olijfolie
  • 140 g geitenkaas

Bereidingswijze

Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook in ruim kokend water met wat zout in 6-8 min. gaar. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook in plakjes. Haal de blaadjes van de kruidentakjes en snijd fijn. Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de knoflook met de kruiden 2 min. Verdeel ondertussen de kaas in kleine stukjes. Meng de ravioli met de broccoli, de helft van de geitenkaas en de knoflook-kruidenolie. Schep in diepe borden en verdeel de rest van de kaas erover. Seveer met de citroen-knoflook ribeye.

Bereiding ribeye en Citroen-Knoflook marinade volgens verpakking.


Zwagers

Print this pageEmail this to someone